Fibertec Travel Soap Eco (250 ml) Volledige grootte weergeven
Fibertec Travel Soap Eco (250 ml)

Fibertec Travel Soap Eco (250 ml)

Modelnummer: TS250

een biologisch afbreekbare reiszeep.

Meer details


» ca. werkdagen

Travel Soap Eco (250 ml)

een biologisch afbreekbare reiszeep.

Om bevestiging te krijgen van de bovenstaande voorraadstatus en levertijd (indien van toepassing) kunt u het onderstaande formulier invullen en verzenden. Wij zullen de leverbaarheid dan voor u verifiëren en z.s.m. uitsluitsel geven.

Contactgegevens :

* Verplichte velden

Afbreken of 

€ 7,95

Productbeschrijving:+

Travel Soap Eco is de doorontwikkeling van onze Smart Wash. Dankzij speciaal geselecteerde ingrediënten is het een uitzonderlijke all-in-one reiszeep. In tegenstelling tot conventionele outdoor-zepen, bevat Travel Soap Eco naast milde reinigingsstoffen, ook panthenol en speciale vitaminecomplexen om de huid te verzorgen tijdens het gebruik. Zelfs bij permanent gebruik droogt de huid niet uit. Het haar blijft zacht en gemakkelijk te kammen. Travel Soap Eco is niet alleen geschikt voor zoet water, maar ook geschikt voor gebruik in zout water. Het bevat geen kleurstoffen.

De uitstekende huidvriendelijke eigenschappen zijnn bevestigd in een dermatologische test met de beoordeling "zeer goed".

Zoals alle Fibertec-detergentia zijn de ingrediënten van Travel Soap Eco gemakkelijk biologisch afbreekbaar (conform Verordening (EG) nr. 648/2004).De 100ml-variant is geschikt voor handbagage en wordt geleverd in een fles met een lekvrije en praktische schroefdop.De fles van 100 ml is gemaakt van gerecycled PET.

Kenmerken:+

  • Fibertec : Zeep

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief