Fibertec Textile Guard Pro (500 ml) Volledige grootte weergeven
Fibertec Textile Guard Pro (500 ml)

Fibertec Textile Guard Pro (500 ml)

Modelnummer: TP500

Water-, vuil- en olie-afstotende speciale impregnering voor functioneel textiel.

Meer details


» ca. werkdagen

Textile Guard Pro (500 ml)

Water-, vuil- en olie-afstotende speciale impregnering voor functioneel textiel.

Om bevestiging te krijgen van de bovenstaande voorraadstatus en levertijd (indien van toepassing) kunt u het onderstaande formulier invullen en verzenden. Wij zullen de leverbaarheid dan voor u verifiëren en z.s.m. uitsluitsel geven.

Contactgegevens :

* Verplichte velden

Afbreken of 

€ 14,95

Productbeschrijving:+

Textile Guard Pro is de nieuwe naam voor onze bekroonde Blue Guard Spray On. Een zeer effectieve speciale impregnatie met een C6-ingrediënt, voor kleding gemaakt van natuurlijke en synthetische materialen. Het onderhoudt en beschermt hoogwaardige functionele kleding. Het werkt niet alleen sterk water-, maar ook vuil- en olieafstotend. Het ademend vermogen van waterdichte, ademende kleding wordt geoptimaliseerd. Textile Guard Pro wordt aanbevolen voor de behandeling van alle GORE-TEX® regen-, ski-, zeil- en motorkleding, softshells, handschoenen, enz.. Textile Guard Pro bevat geen PFOS en PFOA.

Met zijn uitzonderlijke pareleffect heeft Textile Guard Pro ook de testers van Stiftung Warentest overtuigd. Onder de naam Blue Guard heeft SprayOn Textile Guard Pro de test in september 2015 gewonnen bij Stiftung Warentest in de categorie "Speciale impregneermiddelen voor textiel".

Sinds medio 2018 is Textile Guard Pro ook verkrijgbaar in een milieuvriendelijke navulverpakking.

Een warmtebehandeling is niet absoluut noodzakelijk voor de effectiviteit van de impregnering, maar onder bepaalde omstandigheden kan het pareleffect er wel aanzienlijk door toenemen. Hiervoor wordt het textiel ideaal geplaatst in de droogtrommel op normale temperatuur gedurende ongeveer 30 minuten. Als er geen droogtrommel beschikbaar is, kan het textiel als alternatief worden gestreken met een strijkbout op max. niveau 1 (synthetische temperatuur). Zo wordt de afparelende werking ge-(her)activeerd.

Kenmerken:+

  • Fibertec : Impregneren

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief