Arc'teryx Zeta Jassen Maximize
Arc'teryx Zeta Jassen

Arc'teryx Zeta Jassen

De Arc’teryx Zeta producten zijn gemaakt van 3-laags GORE-TEX® fabric en aan de binnenzijde afgewerkt met een GORE® C-KNIT™ laag waardoor ze, in tegenstelling tot veel andere hardshells, ook comfortabel op de blote huid te dragen zijn. De Zeta jassen zijn dij-lang voor optimale protectie.

De Zeta jassen en broeken zijn het best te karakteriseren als een comfortabel alternatief voor de vergelijkbare Arc’teryx Alpha of Beta producten. Waar het GORE® Pro Shell van de Alpha's en Beta's plakkerig wordt wanneer je huid klam wordt, is dat bij GORE® C-KNIT™ niet het geval. De speciale C-KNIT™ coating zorgt ervoor dat je Zeta jas of -broek niet aan draagcomfort inboet wanneer je huid klam wordt.
Traverse

HIKING AND TREKKING
For technical hiking, trekking, durable and protective designs for remote and varied conditions.

Zeta

ZETA
Lightweight hiking and trekking designs with an emphasis on comfort and efficiency.

Gore-Tex

GORE-TEX
Waterproof, windproof and breathable textiles that offer fully protective environmental shelter.

All Round

ARC'TERYX ZETA AR JACKET
De Zeta AR jassen zijn gemaakt van 3-laags N70p GORE-TEX® fabric en de binnenzijde is afgewerkt met GORE® C-KNIT™. Deze jassen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die goede en comfortabele beschutting zoeken in natte omstandigheden gedurende lange trekking en hiking trips. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.
Bekijk hier alle Zeta AR jassen

Light Weight

ARC'TERYX ZETA LT JACKET
De Zeta LT jassen zijn gemaakt van 3-laags N40p-X GORE-TEX® fabric en een met GORE® C-KNIT™ afgewerkte binnenzijde. LT staat voor "Light Weight". Deze jassen zijn comfortabel genoeg om permanent te dragen, maar kunnen ook zeer compact worden opgeborgen in een rugzak.
Bekijk hier alle Zeta LT jassen

Fast & Light

ARC'TERYX ZETA FL JACKET
De Zeta FL jassen zijn minimalistische jassen, met name bedoeld om bij je te dragen voor het geval je wordt overvallen door slecht weer. De jassen zijn gemaakt van 2-laags N20p GORE-TEX® fabric met Paclite® Plus technologie. Dit betekent dat het materiaal geschikt is om het zeer compact op te bergen.
Bekijk hier alle Zeta FL jassen

Fast & Light

ARC'TERYX ZETA SL JACKET & ZETA SL PANT
De Zeta SL jassen zijn gemaakt van 2-laags N40r GORE-TEX® fabric met Paclite® Plus technologie. SL staat voor "Super Light". Deze minimalistisch uitgevoerde jassen zijn comfortabel genoeg om permanent te dragen, maar kunnen ook zeer compact worden opgeborgen in een rugzak.
Bekijk hier alle Zeta SL jassen

Bekijk hier alle Zeta SL broeken