Zeta Serie Maximize
Zeta Serie

Arc'teryx Zeta Serie

De Arc'teryx Zeta producten zijn gemaakt van 3-laags GORE-TEX® fabric en aan de binnenzijde afgewerkt met een GORE® C-KNIT™ laag waardoor ze, in tegenstelling tot veel andere hardshells, ook comfortabel op de blote huid te dragen zijn. De Zeta jassen zijn dij-lang voor optimale protectie.

De Arc'teryx Zeta serie producten:

De Zeta Serie producten zijn het best te karakteriseren als een comfortabel alternatief voor de vergelijkbare Arc'teryx Beta of Arc'teryx Theta. De Arc'teryx Zeta jassen en broeken zijn vooral aan de binnenzijde afgewerkt met een speciale GORE® C-KNIT™ laag die het draagcomfort aanzienlijk verhoogt. Met name als je de jas of broek op de blote huis draagt.

Arc'teryx Zeta AR Jacket: de Zeta AR jas is gemaakt van 3-laags N70p GORE-TEX® fabric met GORE® C-KNIT™ afgewerkte binnenzijde. Deze jassen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die goede en comfortabele beschutting zoeken in natte omstandigheden gedurende lange trekking en hiking trips. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.

Arc'teryx Zeta LT Jacket: de Zeta LT jassen zijn gemaakt van 3-laags N40p-X GORE-TEX® fabric met GORE® C-KNIT™ afgewerkte binnenzijde. LT staat voor "Light Weight". Deze jassen zijn comfortabel genoeg om permanent te dragen, maar kunnen ook zeer compact worden opgeborgen in een rugzak.

Arc'teryx Zeta LT Pant: de Zeta LT broeken zijn gemaakt van 3-laags N40p-X GORE-TEX® fabric met GORE® C-KNIT™ afgewerkte binnenzijde en voorzien van versterkingen van 3-laags N150p-X GORE-TEX® fabric met 3-laags tricot technologie. LT staat voor "Light Weight". Deze broeken zijn bedoeld als regenbroeken en zijn, dankzij de hoog openende ritsen in de broekspijpen, eenvoudig en snel aan te trekken zonder de schoenen uit te hoeven trekken.

3 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief