Arc'teryx Zeta Jassen Maximize
Arc'teryx Zeta Jassen

Arc'teryx Zeta Jassen

De Arc’teryx Zeta producten zijn gemaakt van 3-laags GORE-TEX® fabric en aan de binnenzijde afgewerkt met een GORE® C-KNIT™ laag waardoor ze, in tegenstelling tot veel andere hardshells, ook comfortabel op de blote huid te dragen zijn. De Zeta jassen zijn dij-lang voor optimale protectie.

De Arc’teryx Zeta serie producten:

De Zeta producten zijn het best te karakteriseren als een comfortabel alternatief voor de vergelijkbare Arc’teryx Alpha of Beta producten. Waar het GORE® Pro Shell van de Alpha's en Beta's plakkerig wordt wanneer je huid klam wordt, is dat bij GORE® C-KNIT™ niet het geval. De speciale C-KNIT™ coating zorgt ervoor dat je Zeta jas of -broek niet aan draagcomfort inboet wanneer je huid klam wordt.

Arc’teryx Zeta AR Jacket:

De Zeta AR jassen zijn gemaakt van 3-laags N70p GORE-TEX® fabric en de binnenzijde is afgewerkt met GORE® C-KNIT™. Deze jassen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die goede en comfortabele beschutting zoeken in natte omstandigheden gedurende lange trekking en hiking trips. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.
Bekijk hier alle Zeta AR jassen

Arc’teryx Zeta LT Jacket:

De Zeta LT jassen zijn gemaakt van 3-laags N40p-X GORE-TEX® fabric en een met GORE® C-KNIT™ afgewerkte binnenzijde. LT staat voor "Light Weight". Deze jassen zijn comfortabel genoeg om permanent te dragen, maar kunnen ook zeer compact worden opgeborgen in een rugzak.
Bekijk hier alle Zeta LT jassen

Arc’teryx Zeta FL Jacket:

De Zeta FL jassen zijn minimalistische jassen, met name bedoeld om bij je te dragen voor het geval je wordt overvallen door slecht weer. De jassen zijn gemaakt van 2-laags N20p GORE-TEX® fabric met Paclite® Plus technologie. Dit betekent dat het materiaal geschikt is om het zeer compact op te bergen.
Bekijk hier alle Zeta FL jassen

Arc’teryx Zeta SL Jacket:

De Zeta SL jassen zijn gemaakt van 2-laags N40r GORE-TEX® fabric met Paclite® Plus technologie. SL staat voor "Super Light". Deze minimalistisch uitgevoerde jassen zijn comfortabel genoeg om permanent te dragen, maar kunnen ook zeer compact worden opgeborgen in een rugzak.
Bekijk hier alle Zeta SL jassen

Arc’teryx Zeta SL Pant:

De Zeta SL broeken zijn gemaakt van 2-laags N40r GORE-TEX® fabric met Paclite® Plus technologie, zodat de broek zeer compact kan worden opgeborgen en je 'm altijd bij je kunt dragen voor noodgevallen. SL staat voor "Super Light". Deze broeken zijn bedoeld als regenbroeken en zijn, dankzij de hoog openende ritsen in de broekspijpen, eenvoudig en snel aan te trekken zonder de schoenen uit te hoeven trekken.


Bekijk hier alle Heren-producten uit de Zeta serie

4 detail images of this product:+

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief