Thorium Donsjassen Maximize
Thorium Donsjassen

Arc'teryx Thorium Donsjassen

De Arc’teryx Thorium jassen zijn donsjassen bedoeld als isolerende tussenlaag of als buitenlaag bij droog weer. De Arc’teryx Thorium jassen bieden comfortabele warmteisolatie ondanks het geringe gewicht. De gestroomlijnde atletische snit geeft ze een sportief aanzien.

Beschikbare typen Arc'teryx Thorium donsjassen:

De Arc'teryx Thorium donsjassen zijn gevuld met hoogwaardig 750-Fill Europees ganzendons. Dat maakt dat deze donsjassen goede warmteisolatie bieden bij gering volume. De Arc'teryx Thorium jassen zijn dij-lang voor betere protectie.

Arc'teryx Thorium SV: verkrijgbaar als Hoody en als Vest. Met een gewicht van 615 gr. is de Thorium SV Hoody is de zwaarste en warmste jas uit de Arc'teryx Thorium serie. De Thorium SV is voorzien van een verlengde rug voor optimale bescherming. SV staat voor "Severe Weather".

Arc'teryx Thorium AR: verkrijgbaar als Hoody en als Jacket alleen voor de heren. De Thorium AR Hoody weegt 410 gr. en biedt uitmuntende warmteisolatie. De atletische snit zorgt voor een mooie pasvorm. AR staat voor "All Round".

Bestel hier je dames Thorium

Bestel hier je heren Thorium

4 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief