Theta Serie Maximize
Theta Serie

Arc'teryx Theta Serie

De Arc'teryx Theta jassen zou je heel kort kunnen omschrijven als een lange Arc'teryx Beta jas. Constructie en materiaalgebruik komen overeen met vergelijkbare producten uit de Beta serie, maar de Theta's zijn enkele centimeters langer. Vooral interessant voor fietsers.

De Arc'teryx Theta serie producten:

Arc'teryx Theta AR Jacket: een van de langst bestaande hardshell jassen uit het Arc'teryx assortiment en zeker in de beginjaren lange tijd een van de best verkopende producten, samen met de Gamma MX softshell. Evenals de Alpha AR en de Beta AR is dit een 3-laags GORE-TEX® Pro jas, hij is alleen een stuk langer dan de Alpha en de Beta. De Theta is namelijk dij-lang. De Arc'teryx Theta AR jas is gemaakt van N40p-X GORE-TEX® Pro met versterkingen van N80p-X GORE-TEX® Pro op de slijtgevoelige plekken. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.

Arc'teryx Theta SV Bib: een 3-laags GORE-TEX® Pro broek in ski-broek stijl. De broeken zijn gemaakt van 3-laags N80p-X GORE-TEX® Pro met versterkingen van 3-laags N155p-X GORE-TEX® Pro op de slijtgevoelige plekken. Deze dikte wordt exclusief voor Arc'teryx vervaardigd. SV staat voor "Severe Weather". Deze broeken worden gemaakt voor gebruik in ruige en extreme omstandigheden.

2 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief