Arc'teryx Therme Parka Maximize
Arc'teryx Therme Parka

Arc'teryx Therme Parka

De Arc'teryx Therme parka is de perfecte synthese van een hoogwaardige technische jas en een stijlvol elegante jas voor dagelijks gebruik in stedelijke omgeving. Wind- en waterdicht en tevens heerlijk warm door het hoogwaardige dons in combinatie met synthetisch Coreloft.

De Arc'teryx Therme Parka:

Vanaf het moment dat de Therme Parka werd geïntroduceerd, heeft hij zich snel bewezen als de absoluut favoriete heren parka.

De Arc'teryx Therme Parka is ontworpen met het uiterlijk van een jas voor winters gebruik in stedelijke omgeving, zonder daarbij concessies te doen aan de reputatie van Arc'teryx als producent van technisch geavanceerde kleding.

Het resultaat kan zich absoluut laten zien:
Een technisch hoogwaardige parka, gevoerd met licht en luchtig hoogwaardig ganzendons in combinatie met synthetische Coreloft isolatie voor optimale warmte en comfort.
Dat alles "verpakt" in een 2-laags GORE-TEX® fabric shell waardoor de jas volledig wind- en waterdicht is maar toch blijft ademen zoals het een technische jas betaamt.
Een uitgekiende capuchon en hoog sluitende kraag zorgen ervoor dat de warmte binnen in de jas behouden blijft en ook hoofd, hals en nek comfortabel warm blijven.
Elastische manchetten in de mouwen, beschermen de polsen en zorgen ervoor dat er geen kou via de mouwen binnen komt.

Bestel hier je Therme Parka

6 detail images of this product:+

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief