Arc'teryx Therme Parka Maximize
Arc'teryx Therme Parka

Arc'teryx Therme Parka

De Arc'teryx Therme parka is de perfecte synthese van een hoogwaardige technische jas en een stijlvol elegante jas voor dagelijks gebruik in stedelijke omgeving. Wind- en waterdicht en tevens heerlijk warm door het hoogwaardige dons in combinatie met synthetisch Coreloft.

De Arc'teryx Therme Parka:

Vanaf het moment dat de Therme Parka werd geïntroduceerd, heeft hij zich snel bewezen als de absoluut favoriete heren parka.

De Arc'teryx Therme Parka is ontworpen met het uiterlijk van een jas voor winters gebruik in stedelijke omgeving, zonder daarbij concessies te doen aan de reputatie van Arc'teryx als producent van technisch geavanceerde kleding.

Het resultaat kan zich absoluut laten zien:
Een technisch hoogwaardige parka, gevoerd met licht en luchtig hoogwaardig ganzendons in combinatie met synthetische Coreloft isolatie voor optimale warmte en comfort.
Dat alles "verpakt" in een 2-laags GORE-TEX® fabric shell waardoor de jas volledig wind- en waterdicht is maar toch blijft ademen zoals het een technische jas betaamt.
Een uitgekiende capuchon en hoog sluitende kraag zorgen ervoor dat de warmte binnen in de jas behouden blijft en ook hoofd, hals en nek comfortabel warm blijven.
Elastische manchetten in de mouwen, beschermen de polsen en zorgen ervoor dat er geen kou via de mouwen binnen komt.


REVISIE
Vanaf het seizoen FW2020, is het ontwerp van de Therme Parka aangepast. De stijl is iets meer ontspannen, heeft een rechtere pasvorm. De sluiting is een 2-weg WaterTight ™ Vislon-ritssluiting met drukknoopsluiting. Verder is er gebruik gemaakt van synthetische isolatie in de capuchon en de kraag.


KLEUREN
De Therme parka is deze winter (FW2020) verkrijgbaar in Black (zwart), Megacosm (donker blauw), Aeroponic (groen), Ultima (bordeaux) en Sublunar (rood/oranje/bruin).

Lifestyle

LIFESTYLE
Technical outdoor functionality, comfort and durability brought to everyday designs.

gore-tex

GORE-TEX
P75d GORE-TEX Fabric with 2L technology—A distinctively textured surface and soft, cottony hand make this durable polyester face one of our most inviting and wearable textiles. Treated with DWR (Durable Water Repellant).

Down

DOWN
Highly efficient natural insulation that compacts well and offers excellent warmth to weight.

Breathable

BREATHABLE MATERIAL
Allows moisture vapour to escape, helping regulate temperature and elevating comfort inside garment.

Product Videos:+