Arc'teryx Patera Parka Maximize
Arc'teryx Patera Parka

Arc'teryx Patera Parka

De Arc’teryx Patera parka is een stijlvol elegante, knielange, technisch uitgevoerde winterjas. De Patera parka combineert een waterdichte Goretex buitenlaag met een voering, bestaande uit een strategisch uitgekiende combinatie van hoogwaardig dons en synthetisch Coreloft.

De Arc’teryx Patera Parka:

Sinds haar introductie heeft de Patera Parka zich in razend tempo ontwikkeld tot een echte favoriet bij onze vrouwelijke clientèle.

De Arc’teryx Patera Parka is ontworpen met het oog op winters gebruik in de stad. Een elegante, verfijnde en toch technisch geavanceerde jas, gevuld met licht en luchtig hoogwaardig ganzendons (750 fill power) in combinatie met synthetische Coreloft isolatie voor optimale warmte en comfort.

De buitenzijde van de Patera Parka is gemaakt van 2-laags P75d GORE-TEX® fabric en biedt volledige bescherming tegen wind, sneeuw en regen. Een uitgekiende capuchon zorgt voor extra bescherming. Verder is de Patera voorzien van een ingebouwde kraag die helpt om de warmte binnen te houden en voorgevormde manchetten beschermen polsen en handen.

REVISIE
Vanaf het seizoen FW2020, is het ontwerp van de Patera Parka aangepast. De stijl is iets meer ontspannen, heeft een rechtere pasvorm. De sluiting is een 2-weg WaterTight ™ Vislon-ritssluiting met drukknoopsluiting. Verder is er gebruik gemaakt van synthetische isolatie in de capuchon en de kraag.


KLEUREN
De Patera parka is deze winter (FW2020) verkrijgbaar in Black (zwart), Megacosm (donker blauw), Aeroponic (groen), Ultima (bordeaux) en Macrame (heel zacht roze).

Lifestyle

LIFESTYLE
Technical outdoor functionality, comfort and durability brought to everyday designs.

gore-tex

GORE-TEX
P75d GORE-TEX Fabric with 2L technology—A distinctively textured surface and soft, cottony hand make this durable polyester face one of our most inviting and wearable textiles. Treated with DWR (Durable Water Repellant).

Down

DOWN
Highly efficient natural insulation that compacts well and offers excellent warmth to weight.

Breathable

BREATHABLE MATERIAL
Allows moisture vapour to escape, helping regulate temperature and elevating comfort inside garment.

Product Videos:+