Arc'teryx Gamma Softshells Maximize
Arc'teryx Gamma Softshells

Arc'teryx Gamma Softshells

De Arc’teryx Gamma Softshell jassen zijn vooral populair vanwege het draagcomfort. Een perfecte pasvorm in combinatie met een slijtvast 4-weg stretch buitenmateriaal maakt de Gamma jassen tot een prettige allround jas voor sportief gebruik. De Gamma is bovendien waterafstotend.

De Arc’teryx Gamma Softshell serie:

Arc’teryx Gamma MX Jassen:

De Gamma MX Jassen zijn verkrijgbaar als hoody en als jacket. De Gamma's zijn de langst bestaande generatie softshell jassen uit het Arc’teryx assortiment en zeker in de beginjaren lange tijd een van de best verkopende producten, samen met de Theta AR hardshell. De Gamma MX Serie producten is licht gevoerd met geborsteld fleece waardoor de jas erg prettig aanvoelt op de blote huid. De 4-weg stretch eigenschappen verhogen het draagcomfort nog eens. De windwerende en vochtafschuddende buitenlaag maken van deze jas een ideale softshell. MX staat voor "Mixed Conditions", om aan te geven dat deze jas prima inzetbaar is in wisselende omstandigheden.
Bekijk hier alle Gamma MX producten

Arc’teryx Gamma LT Jassen:

De Gamma LT Jassen zijn verkrijgbaar als hoody en als jacket. Het zijn softshells voor gebruik in minder koele omstandigheden. De Gamma LT is een lichtgewicht softshell die goed ventileert. De 4-weg stretch eigenschappen verhogen het draagcomfort nog eens. De windwerende en vochtafschuddende buitenlaag maken van deze jas een ideale softshell wanneer het niet al te koud is. LT staat voor "Light Weight".
Bekijk hier alle Gamma LT producten

Arc’teryx Gamma Serie - overige producten

De Arc’teryx Gamma serie omvat naast jassen nog een zeer divers assortiment aan broeken:

Arc’teryx Gamma MX Pant

Arc’teryx Gamma AR Pant

Arc’teryx Gamma LT Pant

Arc’teryx Gamma LT Short


Bekijk hier alle Dames-producten uit de Gamma serie

Bekijk hier alle Heren-producten uit de Gamma serie

4 detail images of this product:+

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief