Arc'teryx Gamma Softshells Maximize
Arc'teryx Gamma Softshells

Arc'teryx Gamma Softshells

De Arc’teryx Gamma Softshell jassen zijn vooral populair vanwege het draagcomfort. Een perfecte pasvorm in combinatie met een slijtvast 4-weg stretch buitenmateriaal maakt de Gamma jassen tot een prettige allround jas voor sportief gebruik. De Gamma is bovendien waterafstotend.

Essentials

ESSENTIALS
Versatile high performance designs for diverse activities and conditions.

Gamma

GAMMA
Weather resistant mid or outer layers with stretch. Highly breathable and abrasion resistant.

Breathable

BREATHABLE MATERIAL
Allows moisture vapour to escape, helping regulate temperature and elevating comfort inside garment.

Softshell

SOFTSHELL
Air permeable four-way stretch woven textiles with superior abrasion resistance.

Mixed Conditions

ARC'TERYX GAMMA MX JACKET & HOODY
De Gamma MX Jassen zijn verkrijgbaar als hoody en als jacket. De Gamma's zijn de langst bestaande generatie softshell jassen uit het Arc’teryx assortiment en zeker in de beginjaren lange tijd een van de best verkopende producten, samen met de Theta AR hardshell. De Gamma MX Serie producten is licht gevoerd met geborsteld fleece waardoor de jas erg prettig aanvoelt op de blote huid. De 4-weg stretch eigenschappen verhogen het draagcomfort nog eens. De windwerende en vochtafschuddende buitenlaag maken van deze jas een ideale softshell. MX staat voor "Mixed Conditions", om aan te geven dat deze jas prima inzetbaar is in wisselende omstandigheden.
Bekijk hier alle Gamma MX jassen

Light Weight

ARC'TERYX GAMMA LT JACKET & HOODY
De Gamma LT Jassen zijn verkrijgbaar als hoody en als jacket. Het zijn softshells voor gebruik in minder koele omstandigheden. De Gamma LT is een lichtgewicht softshell die goed ventileert. De 4-weg stretch eigenschappen verhogen het draagcomfort nog eens. De windwerende en vochtafschuddende buitenlaag maken van deze jas een ideale softshell wanneer het niet al te koud is. LT staat voor "Light Weight".
Bekijk hier alle Gamma LT producten

Super Light

ARC'TERYX GAMMA SL HOODY
Een wandeling kan een gemakkelijke wandeling zijn of het begin van een klim- of skitour. Wat je missie ook is, je hebt bescherming nodig die zich aanpast aan veranderende weer. De Gamma SL Hoody levert het.
Het duurzame Fortius™ 1.0 dubbele weefsel is bestand tegen wind en water, ademt en biedt stretch in vier richtingen. Een StormHood™ voegt bescherming toe zonder het zicht te beïnvloeden.

Arc’teryx Gamma Serie - overige producten
De Arc’teryx Gamma serie omvat naast jassen nog een zeer divers assortiment aan broeken:
Arc’teryx Gamma MX Pant
Arc’teryx Gamma AR Pant
Arc’teryx Gamma LT Pant
Arc’teryx Gamma LT Short