Cerium Donsjassen Maximize
Cerium Donsjassen

Arc'teryx Cerium Donsjassen

De Arc’teryx Cerium donsjassen zijn bedoeld als isolerende tussenlaag. Ze kunnen ook als buitenlaag gedragen worden, maar alleen bij droog weer, ze zijn namelijk niet waterdicht. De Arc’teryx Cerium jassen bieden maximale warmteisolatie bij minimaal gewicht en volume.

Beschikbare typen Arc'teryx Cerium donsjassen:

De Arc'teryx Cerium donsjassen zijn gevuld met zeer hoogwaardig 850-Fill Europees ganzendons. Dat maakt dat deze donsjassen goede warmteisolatie bieden bij gering volume. Ze ogen daardoor zeer gestroomlijnd, vooral de LT- en de SL-varianten.

Arc'teryx Cerium SV: verkrijgbaar als Hoody & Jacket. Met een gewicht van 440 gr. is de Cerium SV Hoody is de zwaarste en warmste jas uit de Arc'teryx Cerium serie. SV staat voor "Severe Weather".

Arc'teryx Cerium LT: verkrijgbaar als Hoody, Jacket & Vest. De Cerium LT Hoody weegt slechts 295 gr. maar biedt desondanks uitmuntende warmteisolatie. De getailleerde snit zorgt voor een flatteuze look. LT staat voor "Light Weight".

Arc'teryx Cerium SL: verkrijgbaar als Jacket & Vest. De Cerium SL Jacket weegt slechts 185 gr. en is primair bedoeld als tussenlaag. Getailleerde compacte donsjas met een mooie pasvorm.SL staat voor "Super Light".

Bestel hier je dames Cerium

Bestel hier je heren Cerium

7 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief