Arc'teryx Cerium Donsjassen Maximize
Arc'teryx Cerium Donsjassen

Arc'teryx Cerium Donsjassen

De Arc’teryx Cerium donsjassen zijn bedoeld als isolerende tussenlaag. Ze kunnen ook als buitenlaag gedragen worden, maar alleen bij droog weer, ze zijn namelijk niet waterdicht. De Arc’teryx Cerium jassen bieden maximale warmteisolatie bij minimaal gewicht en volume.

De Arc’teryx Cerium donsjassen zijn gevuld met zeer hoogwaardig 850-Fill Europees ganzendons. Dat maakt dat deze donsjassen goede warmteisolatie bieden bij gering volume. Ze ogen daardoor zeer gestroomlijnd, vooral de LT- en de SL-varianten.
De ceriums hebben een No-Slip zip wat betekent dat de rits niet zomaar vanzelf open kan gaan.
Essentials

ESSENTIALS
Versatile high performance designs for diverse activities and conditions.

Cerium

CERIUM
Streamlined, minimalist and lightweight technical down insulation. High warmth to weight ratio.

Down

DOWN
Highly efficient natural insulation that compacts well and offers excellent warmth to weight.

Severe Weather

ARC'TERYX CERIUM SV HOODY
De Cerium SV is alleen verkrijgbaar als Hoody. Met een gewicht van 440 gr. is de Cerium SV Hoody is de zwaarste en warmste jas uit de Arc’teryx Cerium serie. SV staat voor "Severe Weather".

Light Weight

ARC'TERYX CERIUM LT HOODY & VEST
De Cerium LT is verkrijgbaar als Hoody, Jacket & Vest. De Cerium LT Hoody weegt slechts 295 gr. maar biedt desondanks uitmuntende warmteisolatie. De getailleerde snit zorgt voor een flatteuze look. LT staat voor "Light Weight".
Bekijk hier alle Cerium LT jassen

Super Light

ARC'TERYX CERIUM SL HOODY & VEST
De Cerium SL is voor de heren verkrijgbaar als Hoody, Jacket & Vest en voor de dames is hij er in een hoody en een vest. De Cerium SL weegt slechts 185 gr. en is primair bedoeld als tussenlaag. Getailleerde compacte donsjas met een mooie pasvorm. SL staat voor "Super Light".
Bekijk hier alle Cerium SL jassen

Product Videos:+