Arc'teryx Beta Jassen Maximize
Arc'teryx Beta Jassen

Arc'teryx Beta Jassen

De jassen uit de Arc’teryx Beta serie zijn gebaseerd op de jassen uit de Alpha serie. Alleen zijn bij de Beta jassen de zgn. Napoleonzakken vervangen door de meer gewone steekzakken. Qua constructie, kwaliteit en oog voor detail, staan de Arc’teryx Beta jassen op het zelfde nivo als de Alpha jassen.

Vanaf de najaarscollectie van 2020, zijn de jassen gewijzigd. Het herontwerp omvat een passing van de GORE-TEX PRO met de meest ademende en meest robuuste technologieën en een RECCO®-reflector. Ook is de capushon en de kraag aangepast voor een betere fit.
Essentials

ESSENTIALS
Versatile high performance designs for diverse activities and conditions.

Beta

BETA
Versatile high performance jackets for diverse activities and conditions.

gore-tex

GORE-TEX
Waterproof, windproof and breathable textiles that offer fully protective environmental shelter.

Beta SV

ARC'TERYX BETA SV JACKET
De Beta SV jassen zijn de meest robuuste jassen uit de Beta serie, gemaakt van (N80p-X) 3-laags GORE-TEX® Pro voor maximale slijtvastheid. SV staat voor " Severe Weather ", waarmee bedoeld wordt dat deze jassen vooral bedoeld zijn voor gebruik in extreme omstandigheden.
Bekijk hier alle Beta SV jassen

Beta AR

ARC'TERYX BETA AR JACKET
De Beta AR jassen zijn eveneens 3-laags GORE-TEX® Pro jassen, maar dit keer van N40r-X met versterkingen van N80p-X GORE-TEX® Pro op de slijtgevoelige plekken. AR staat voor " All Round ", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.
Bekijk hier alle Beta AR jassen

Beta LT

ARC'TERYX BETA LT JACKET
De Beta LT jassen zijn lichtgewicht jassen, gemaakt van 3-laags N40d GORE-TEX® Fabric. De lichtste 3-laags shell jas uit de Beta serie. De Beta LT is voorzien van okselritsen voor snelle ventilatie. Deze jas is vooral bedoeld voor all round alpinisme. LT staat voor " Light Weight ".
Bekijk hier alle Beta LT jassen

Beta SL Hybrid

ARC'TERYX BETA SL HYBRID
De Beta SL Hybrid jassen zijn, zoals de naam al aangeeft, een hybride product. Ze zijn gemaakt van verschillende GORE-TEX® varianten: N40r GORE-TEX® fabric met PacLite® technologie om ’m licht en compact te houden en 3-Laags N40p GORE-TEX® fabric op plaatsen waar verhooge slijtage te verwachten is. SL Hybrid staat voor "Super Light Hybride".
Bekijk hier alle Beta SL Hybrid jassen

Arc’teryx Beta Serie - overige producten
De Arc’teryx Beta serie omvat naast jassen ook nog broeken:
Bekijk hier alle Beta Broeken
Product Videos:+