Arc'teryx Beta Jassen Maximize
Arc'teryx Beta Jassen

Arc'teryx Beta Jassen

De jassen uit de Arc’teryx Beta serie zijn gebaseerd op de jassen uit de Alpha serie. Alleen zijn bij de Beta jassen de zgn. Napoleonzakken vervangen door de meer gewone steekzakken. Qua constructie, kwaliteit en oog voor detail, staan de Arc’teryx Beta jassen op het zelfde nivo als de Alpha jassen.

Beschikbare typen Arc’teryx Beta jassen:

Arc’teryx Beta SV Jacket:

De Beta SV jassen zijn de meest robuuste jassen uit de Beta serie, gemaakt van het dikste (N100p-X) 3-laags GORE-TEX® Pro voor maximale slijtvastheid. SV staat voor "Severe Weather", waarmee bedoeld wordt dat deze jassen vooral bedoeld zijn voor gebruik in extreme omstandigheden.
Bekijk hier alle Beta SV jassen

Arc’teryx Beta AR Jacket:

De Alpha AR jassen zijn eveneens 3-laags GORE-TEX® Pro jassen, maar dit keer van N40r-X met versterkingen van N80p-X GORE-TEX® Pro op de slijtgevoelige plekken. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.
Bekijk hier alle Beta AR jassen

Arc’teryx Beta LT Jacket:

De Beta LT jassen zijn lichtgewicht jassen, gemaakt van 3-laags N40p-X GORE-TEX® Pro. De lichtste 3-laags Pro shell jas uit de Beta serie. Deze jas is vooral bedoeld voor all round alpinisme. LT staat voor "Light Weight".
Bekijk hier alle Beta LT jassen

Arc’teryx Beta SL Jacket:

De Beta SL jassen zijn superlichte jassen, gemaakt van N40r GORE-TEX® Fabric met PacLite® Technologie. Een jas die bedoeld is voor bescherming in geval van nood. Licht en compact genoeg om overal mee naartoe te kunnen nemen. SL staat voor "Super Light".
Bekijk hier alle Beta SL jassen

Arc’teryx Beta SL Hybrid:

De Beta SL Hybrid jassen zijn, zoals de naam al aangeeft, een hybride product. Ze zijn gemaakt van verschillende GORE-TEX® varianten: N40r GORE-TEX® fabric met PacLite® technologie om ’m licht en compact te houden en 3-Laags N40p GORE-TEX® fabric op plaatsen waar verhooge slijtage te verwachten is. SL Hybrid staat voor "Super Light Hybride".
Bekijk hier alle Beta SL Hybrid jassen


Arc’teryx Beta Serie - overige producten

De Arc’teryx Beta serie omvat naast jassen nog een aantal andere producten zoals:

Arc’teryx Beta Broeken

Arc’teryx Beta Handschoenen

Arc’teryx Beta Wanten


Bekijk hier alle Dames-producten uit de Beta serie

Bekijk hier alle Heren-producten uit de Beta serie

4 detail images of this product:+

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief