Beta Jassen Maximize
Beta Jassen

Arc'teryx Beta Jassen

De jassen uit de Arc'teryx Beta serie zijn gebaseerd op de jassen uit de Alpha serie. Alleen zijn bij de Beta jassen de zgn. Napoleonzakken vervangen door de meer gewone steekzakken. Qua constructie, kwaliteit en oog voor detail, staan de Arc'teryx Beta jassen op het zelfde nivo als de Alpha jassen.

Beschikbare typen Arc'teryx Beta jassen:

Arc'teryx Beta SV Jacket: de meest robuuste jas uit de Beta serie, gemaakt van het dikste (N100p-X) 3-laags GORE-TEX® Pro voor maximale slijtvastheid. SV staat voor "Severe Weather", waarmee bedoeld wordt dat deze jassen vooral bedoeld zijn voor gebruik in extreme omstandigheden.

Arc'teryx Beta AR Jacket: eveneens een 3-laags GORE-TEX® Pro jas, maar dit keer van N40r-X met versterkingen van N80p-X GORE-TEX® Pro op de slijtgevoelige plekken. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.

Arc'teryx Beta LT Jacket: lichtgewicht jas, gemaakt van 3-laags N40p-X GORE-TEX® Pro. De lichtste 3-laags Pro shell jas uit de Beta serie. Deze jas is vooral bedoeld voor all round alpinisme.LT staat voor "Light Weight".

Arc'teryx Beta LT Hybrid: de Beta LT Hybrid is, zoals de naam al aangeeft een hybride product, gemaakt van N40r GORE-TEX® fabric met PacLite® technologie om 'm licht en compact te houden en 3-Laags N40p GORE-TEX® fabric op plaatsen waar verhooge slijtage te verwachten is.

Arc'teryx Beta SL Jacket: superlichte jas, gemaakt van N40r GORE-TEX® Fabric met PacLite® Technologie. Een jas die bedoeld is voor bescherming in geval van nood. Licht en compact genoeg om overal mee naartoe te kunnen nemen. SL staat voor "Super Light".

Arc'teryx Beta Serie - overige producten

De Arc'teryx Beta serie omvat naast jassen nog een aantal andere producten zoals:
 

Arc'teryx Beta Broeken:

Arc'teryx Beta Handschoenen en Wanten:

5 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief