Arc'teryx Atom jassen Maximize
Arc'teryx Atom jassen

Arc'teryx Atom jassen

De Arc’teryx Atom jassen zijn, volgens een interne enquete onder het eigen personeel op het Arc’teryx hoofdkantoor in Vancouver, het meest populaire product in het hele Arc’teryx assortiment. Iedereen op het hoofdkantoor bezit minimaal 1 Atom, de meeste vrouwen zelfs 2 of meer.

De Arc’teryx Atom jassen zijn het betere alternatief voor een fleece. Een Atom beschermt beter en velen zijn bovendien van mening dat hij prettiger draagt dan een fleece. De Arc’teryx Atom producten zijn zeer compact in te pakken en kunnen dus heel eenvoudig worden meegenomen. Bovendien hebben ze een DWR finish waardoor ze water afstotend zijn en blijven ze warmte geven ook al wordt de coreloft voering nat.
De Atoms hebben een No-Slip zip wat betekent dat de rits niet zomaar vanzelf open kan gaan.
Essentials

ESSENTIALS
Versatile high performance designs for diverse activities and conditions.

Atom

ATOM
Versatile synthetic insulated mid layers with a high degree of weather resistance.

Synthetic Insulation

SYNTHETIC INSULATION
Man-made insulation with quick dry times, durability and retains warmth when damp.

Zipper

ZIPPER
This product has a No Slip Zip™. The main zipper is equipped with “speed bumps” near the collar to avoid self-opening.

Atom AR

ARC'TERYX ATOM AR HOODY & JACKET
De Atom AR's zijn er voor de dames uitsluitend leverbaar als Hoody.Voor de heren is er ook een jacket verkrijgbaar. De Atom AR is gevoerd met een combinatie van Coreloft™ 120 (120g/m²), Coreloft™ 80 (80g/m²) en Coreloft™ 60 (60g/m²) synthetisch isolatiemateriaal. De verdeling van de diverse dikten Coreloft is uitgekiend om maximale bescherming te bieden waar nodig, en juist minder waar het niet nodig is. AR staat voor "All Round".
Bekijk hier alle Atom AR jassen

Atom LT

ARC'TERYX ATOM LT HOODY, JACKET & VEST
Verkrijgbaar als Hoody, Jacket & Vest, zowel voor de dames als voor de heren. De Atom LT is gevoerd met Coreloft™ 60 (60g/m²) synthetisch isolatiemateriaal en aan de zijkanten voorzien van Polartec® Power Stretch® panelen voor optimale ventilatie. LT staat voor "Light Weight" en in het geval van de Arc’teryx Atom LT klopt dat helemaal. Hij is zo licht dat je nauwelijks voelt dat je ’m aan hebt.
Bekijk hier alle Atom LT jassen

Atom SL

ARC'TERYX ATOM SL HOODY, ANORAK & VEST
Superlichte en dunne isolatiejas, gevoerd met Coreloft™ 40 (40g/m²) synthetisch isolatiemateriaal. Vooral geschikt bij hoge inspanning op kille dagen, maar ook lekker als je op een mooie afkoelende avond nog even buiten wilt blijven zitten. SL staat voor "Super Light".
Bekijk hier alle Atom SL jassen