Arc'teryx Atom jassen Maximize
Arc'teryx Atom jassen

Arc'teryx Atom jassen

De Arc’teryx Atom jassen zijn, volgens een interne enquete onder het eigen personeel op het Arc’teryx hoofdkantoor in Vancouver, het meest populaire product in het hele Arc’teryx assortiment. Iedereen op het hoofdkantoor bezit minimaal 1 Atom, de meeste vrouwen zelfs 2 of meer.

Beschikbare typen Arc’teryx Atom jassen:

De Arc’teryx Atom jassen zijn het betere alternatief voor een fleece. Een Atom beschermt beter en velen zijn bovendien van mening dat hij prettiger draagt dan een fleece. De Arc’teryx Atom producten zijn zeer compact in te pakken en kunnen dus heel eenvoudig worden meegenomen.

Arc’teryx Atom AR:

De Atom AR's zijn uitsluitend leverbaar als Hoody. De Atom AR is gevoerd met een combinatie van Coreloft™ 120 (120g/m²), Coreloft™ 80 (80g/m²) en Coreloft™ 60 (60g/m²) synthetisch isolatiemateriaal. De verdeling van de diverse dikten Coreloft is uitgekiend om maximale bescherming te bieden waar nodig, en juist minder waar het niet nodig is. AR staat voor "All Round".
Bekijk hier alle Atom AR jassen

Arc’teryx Atom LT:

verkrijgbaar als Hoody, Jacket & Vest. De Atom LT is gevoerd met Coreloft™ 60 (60g/m²) synthetisch isolatiemateriaal en aan de zijkanten voorzien van Polartec® Power Stretch® panelen voor optimale ventilatie. LT staat voor "Light Weight" en in het geval van de Arc’teryx Atom LT klopt dat helemaal. Hij is zo licht dat je nauwelijks voelt dat je ’m aan hebt.
Bekijk hier alle Atom LT jassen

Arc’teryx Atom SL:

verkrijgbaar als Hoody & Vest. Superlichte en dunne isolatiejas, gevoerd met Coreloft™ 40 (40g/m²) synthetisch isolatiemateriaal. Vooral geschikt bij hoge inspanning op kille dagen, maar ook lekker als je op een mooie afkoelende avond nog even buiten wilt blijven zitten. SL staat voor "Super Light".
Bekijk hier alle Atom SL jassen


Bekijk hier alle Dames-producten uit de Atom serie

Bekijk hier alle Heren-producten uit de Atom serie

6 detail images of this product:+

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief