Arc'teryx Alpha Jassen Maximize
Arc'teryx Alpha Jassen

Arc'teryx Alpha Jassen

De jassen uit de Arc’teryx Alpha serie zijn toonaangevend in de wereld vanwege de superieure constructie  en dito kwaliteit. De Alpha jassen zijn vooral ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor klimmers. Vandaar ook de zgn. Napoleonzakken, die de jassen bovendien heel herkenbaar maken.

Beschikbare typen Arc’teryx Alpha jassen:

Arc’teryx Alpha IS Jacket:

De Alpha IS jassen zijn de gevoerde jassen uit de befaamde Arc'teryx Alpha serie jassen. De Alpha IS is gemaakt van een waterdichte 2-laags GORE-TEX® (N40p-X 2L) buitenlaag, en gevoerd met Coreloft™ (65g/m²) en ThermaTek™ DWR. IS staat voor "Insulated Shell", waarmee bedoeld wordt dat deze jassen voorzien zijn een warmteisolerende voering.

Arc’teryx Alpha SV Jacket:

De Alpha SV jassen zijn de meest robuuste jassen uit de Alpha serie, gemaakt van het dikste (N100p-X) 3-laags GORE-TEX® Pro voor maximale slijtvastheid. SV staat voor "Severe Weather", waarmee bedoeld wordt dat deze jassen vooral bedoeld zijn voor gebruik in extreme omstandigheden.
Bekijk hier alle Alpha SV jassen

Arc’teryx Alpha AR Jacket:

De Alpha AR jassen zijn eveneens 3-laags GORE-TEX® Pro jassen, maar dit keer van N40r-X met versterkingen van N80p-X GORE-TEX® Pro op de slijtgevoelige plekken. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.

Arc’teryx Alpha FL Jacket:

De Alpha FL jassen zijn lichtste 3-laags GORE-TEX® Pro jassen uit het Arc’teryx assortiment. Volledig gemaakt van N40p-X GORE-TEX® Pro. FL staat voor "Fast & Light". Met deze jassen mikt Arc’teryx vooral op klimmers en alpinisten.
Bekijk hier alle Alpha FL jassen

Arc’teryx Alpha SL Jacket:

De Alpha SL jassen zijn superlicht. Ze zijn gemaakt van N40r GORE-TEX® Fabric met PacLite® Technologie. De Alpha SL is een jas die bedoeld is voor bescherming in geval van nood. Licht en compact genoeg om overal mee naartoe te kunnen nemen. SL staat voor "Super Light".
Bekijk hier alle Alpha SL jassenArc’teryx Alpha Serie - overige producten

De Arc’teryx Alpha serie omvat naast jassen nog een groot aantal andere producten in vrijwel alle categorieën:

Arc’teryx Alpha Broeken

Arc’teryx Alpha Rugzakken

Arc’teryx Alpha Handschoenen

Arc’teryx Alpha Wanten


Bekijk hier alle Dames-producten uit de Alpha serie

Bekijk hier alle Heren-producten uit de Alpha serie

5 detail images of this product:+

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

Gratis geleverd binnen NL

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief