Cerium Donsjassen Maximize
Cerium Donsjassen

Arc'teryx Cerium Donsjassen

De Arc'teryx Cerium donsjassen zijn bedoeld als isolerende tussenlaag. Ze kunnen eventueel ook als buitenlaag gedragen worden, maar alleen bij droog weer, ze zijn namelijk niet waterdicht.

Beschikbare typen Arc'teryx Cerium donsjassen:

De Arc'teryx Cerium donsjassen zijn gevuld met zeer hoogwaardig 850-Fill Europees ganzendons. Dat maakt dat deze donsjassen goede warmteisolatie bieden bij gering volume. Ze ogen daardoor zeer gestroomlijnd, vooral de LT- en de SL-varianten.

Arc'teryx Cerium SV: verkrijgbaar als Hoody en als Jacket (alleen voor de heren). Ondanks het geringe gewicht van slechts 440 gr. is de Cerium SV Hoody warmer dan de veel zwaardere Thorium SV Hoody. Dit dankzij de hoogwaardiger kwaliteit dons. SV staat voor "Severe Weather".

Arc'teryx Cerium LT: verkrijgbaar als Hoody, als Jacket en als Vest. De Cerium LT's zijn getailleerd en kleden dan ook flatteus slank af. Ondanks het geringe gewicht zijn ze toch bijzonder warm, zeker wanneer ze onder een wind- en waterdichte shell worden gedragen. LT staat voor "Light Weight".

Arc'teryx Cerium SL: verkrijgbaar als Jacket en als Vest. In de SL uitvoering is de Cerium de lichtste en dunste dons isolatielayer in het Arc'teryx assortiment. En met een gewicht van slechts 185 gr. doet de Cerium SL zijn naam alle eer aan. SL staat voor "Super Light".

7 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief