Alpha Jassen Maximize
Alpha Jassen

Arc'teryx Alpha Jassen

De jassen uit de Arc'teryx Alpha serie zijn toonaangevend in de wereld vanwege de superieure constructie

Beschikbare typen Arc'teryx Alpha jassen:

Arc'teryx Alpha SV Jacket: de meest robuuste jas uit de Alpha serie, gemaakt van het dikste (N100p-X) 3-laags GORE-TEX Pro voor maximale slijtvastheid. SV staat voor "Severe Weather", waarmee bedoeld wordt dat deze jassen vooral bedoeld zijn voor gebruik in extreme omstandigheden.

Arc'teryx Alpha AR Jacket: eveneens een 3-laags GORE-TEX Pro jas, maar dit keer van N40r-X met versterkingen van N80p-X GORE-TEX Pro op de slijtgevoelige plekken. AR staat voor "All Round", om aan te geven dat dit een echte alleskunner is.

Arc'teryx Alpha FL Jacket: de lichtste 3-laags GORE-TEX Pro jas uit het Arc'teryx assortiment. Volledig gemaakt van N40p-X GORE-TEX Pro. FL staat voor "Fast en Light". Met deze jassen mikt Arc'teryx vooral op klimmers en alpinisten.

Arc'teryx Alpha SL Jacket: superlichte jas, gemaakt van N40r GORE-TEX Fabric met PacLite Technologie. Een jas die bedoeld is voor bescherming in geval van nood. Licht en compact genoeg om overal mee naartoe te kunnen nemen. SL staat voor "Super Light".

Arc'teryx Alpha Comp Hoody: een beetje vreemde eend in de Alpha line-up. De Alpha Comp is geen volledige hardshell, maar een Compositie van hard- en softshell. Een jas die bescherming biedt tegen regen maar tevens beter ventileert dan een volledige hardshell ooit zal kunnen.

Arc'teryx Alpha Serie - overige producten

De Arc'teryx Alpha serie omvat naast jassen nog een groot aantal andere producten in vrijwel alle categorie

5 detail images of this product:

Verzendinformatie:

Verzendinformatie:

» Meer informatie...

Betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden:

» Meer informatie...

Onze showroom:

Onze showroom:

» Meer informatie...

Nieuwsbrief